Tijdelijke opslagruimte

Hoe werkt het

Opslagruimte berekenen

Bereken met behulp van onze handige ruimtecalculator hoeveel ruimte u nodig heeft. Als u dat weet kunt u gemakkelijk bekijken welke opslagruimtes en opslagboxen beschikbaar zijn op onze locatie in Obdam.

Tijdelijke opslagruimte huren, hoe werkt het?

Klik op huur een unit. De plattegrond geeft aan welke opslagunits nog beschikbaar zijn of binnenkort vrijkomen. In de lijst onder de plattegrond vindt u de afmetingen van de boxen en de vanaf prijs per maand. Maak uw keuze!

R

De groene units zijn vrij. Deze kunt u direct boeken.

Q

De grijze units zijn verhuurd.

T

De gele units komen binnenkort vrij. Klik op de unit om te kijken wanneer u erin kunt.

Huurcontract en instructies via email

Na het uitzoeken van de unit en het invullen van de gegevens komt u in het betaalscherm. Na het betalen wordt het contract samen met de algemene bepalingen, de huisregels en onze privacyverklaring aan u per mail verzonden.

Tevens ontvangt u een welkomstmail met de gebruiksaanwijzing hoe het huren van een tijdelijke opslagruimte bij Miniopslag Obdam in zijn werk gaat.

 

Direct toegang tot uw unit

U kunt toegang krijgen tot ons pand door middel van uw mobiele telefoon. De instructies hiervoor ontvangt u per SMS. In de door u gekozen unit ligt de sleutel voor u klaar. U kunt direct aan de gang met het opslaan van uw goederen.

Heeft u vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op